השיניים שלי יותר קצרות מהניבים בהרבה, להכניס את השיניים חזרה?

סיינא בת 19 | כתבה את השאלה ב-15/03/16 בשעה 15:56

הי..אני עשיתי גשר, והיו לי ניבים קצת קצרים שהיו צריכים הארכה.. אז הרופאה שמה לי גומיות כדי להוריד אותם יותר ללמטה.. והיא אמרה לי לשים את זה רק לשבועיים, והעוזרת שלה אמרה לי לבוא עוד חודש..ובקיצור עשיתי טעות ובמקום לשים את זה רק לשבועיים כמו שהרופאה אמרה, התבלבלתי וכתבתי לשים את זה לכל החודש, ושמתי את זה כל החודש, וכשהתקשרתי אליה ואמרתי לה שהניבים שלי ארוכות ומזעזעות היא אמרה שאין הרבה מה לעשות ושהייתי צריכה לעשות בדיוק מה שהיא אמרה..הקטע שהשיניים שלי יותר קצרות מהניבים בהרבה..אני נראית כמו ערפד..אני לא רוצה לדמיין איך זה יראה אחרי שאוריד את הגשר..יש אולי איזו שיטה להכניס את השיניים חזרה? אולי אם לא אשים קיבוע הם יחזרו חזרה? תקשיבו זה נראה ככ מוזר..איך לא שמתי לב... למי שמבין בזה- איך אפשר להחזיר?

הם יחזרו חזרה ללמעלה אם לא אשים קיבוע?

כן

לא

מה שהרופאה תגיד

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"