מה עשיתי שלא מגיעה לי אהבה?

ליאן בת 16 | כתבה את השאלה ב-22/08/13 בשעה 10:43

היי ובוקר טוב :)
אני לא מבינה למה אני לא מוצאת חבר :(
אני ייתן לכם תיאור עליי בכללי כזה ..
אני באופי שלי ילדה מאוד שקטה וביישנית אבל שמכירים אותי אני זורמת מצחיקה וכיפית , אני ילדה טובה , לא יוצאת למועדונים , לא שותה , לא מעשנת , לא מתלבשת חשוף ! באמת שומרת על עצמי
ומבחינת חיצוניות אני ילדה יפה ( אני מדגמנת פנים ) אני יודעת שזה נשמע שחצני כל התיאורים על עצמי אבל אני לא כזאת , זה רק בשביל שתנסו להבין אותי :)
אני מאוד מקובלת בחברה שאני נמצאת בה , יש לי הרבה ידידים קרובים וגם חברות ( כמובן שחלקם צבועות ואני לא יכולה לראות אותם ) חחחח אבל מתמודדים ;) , יש לי ידיד הכי קרוב שהוא כמו אח שלי והוא תמיד אומר לי אני לא מבין איך את לבד , תמצאי מישהו , מגיע לך מישהו שיאהב אותך..!
ואני רוצה חבר כבר , מרוב שאני ילדה שמורה וביישנית אני לא נפתחת עם כאלה שמדברים איתי , זה לוקח לי זמן וככה אני מפספסת ..
אני מתחילה לתהות ולנסות להבין מה רע בי ? מה עשיתי לא בסדר ? לא מגיע לי מישהו? אני אוכלת סרטים על עצמי כבר ונמאס לי מהלבד הזה , אף
פעם לא היה לי חבר :( נראה לי אני היחידה בעולם בת 16 שלא היה לה מישהו :(
ועוד פעם , אם יצאתי שחצנית בתיאורים , אני מתנצלת .. שוב , זה בכדי שתבינו אותי :-)
אשמח לשמוע את דעתכם , ושיהיה לכם יום מדהים!

האם זה נורמלי שלא היה לי מערכת יחסים ואני בת 16?

כן ! ברור שזה נורמלי , לא צריך למהר

לא ! רוב הבנות בגילאים האלה כבר עם חבר