אמא שלי מכה אותי

ענבר בת 15 | כתבה את השאלה ב-19/08/13 בשעה 16:25

אמא שלי התחילה לאחרונה להרביץ לי. היא אף פעם לא הייתה עושה את זה , זה באמת רק בחודש-חודשיים האחרונים. היא לא נוגעת באחים שלי (בני 11 ו7) ואבא שלי לא יודע כלום. אני גם מתחצפת ומדברת לא יפה, אבל בסך הכל אני ילדה טובה. לא שותה, לא מעשנת, לא מזדיינת עם כל העולם. אפילו חבר רציני עוד לא היה לי. אני גם ממש עוזרת בבית ומסדרת ודואגת לאחים שלי. הבעיה איתה זה שאחרי שהיא מרביצה לי, אחרי כמה זמן שהיא נרגעת היא כאילו חוזרת להיות היא ולא מדברת על זה. ואנחנו באמת חברות ממש טובות שמדברות על הכל. ואני יודעת שהיא עוברת עכשיו תקופה ממש קשה, היא ואבא שלי לא מפסיקים לריב, שניהם עובדים ממש קשה בגלל המצב שלנו. אבל אני פשוט לא חושבת שזאת סיבה, אתמול בלילה זה באמת הגיע לממדים מפחידים - היא העיפה לי סטירה רצינית ברגל, חנקה אותי וזרקה עליי דפים.
בבקשה, תעזרו לי! אני ממש אוהבת אותה ולא יודעת איך לדבר איתה על זה, כי היא בטוח תכחיש ותגיד שאני סתם מנפחת דברים ועושה דרמות.