רוצה לחזור להיות ילדה עשירה

בר בת 16 | כתבה את השאלה ב-09/11/11 בשעה 23:26

פעם, לפני 3-4 שנים היה לאבא שלי עסק שהיה מגלגל מליונים בשנה כאילו הוא היה מנכ"ל של החברה "קליל" והשותף שלו היה גונב סחורה ומוכר אותה בלי ידיעתו של אבא שלי וככה העסק הפסיד 10 מליון שקל ואז הם פשטו את הרגל, עכשיו העסק עדיין חייב כסף לאנשי.

קשה עם זה, אני רגילה לבית ענק, שכל מה שאני רוצה אני מקבלת ועכשיו זה שונה.

אבא שלי פותח עסק חדש אבל לעומת הגדול הוא בגודל של המטבח רק וקשה לי עם זה תמיד אני נזכרת בבית הגדול שהיה לנו ונאלצנו למכור אותו לא כי רצינו, לא יכולנו לשלם עליו הוא עלה איזה 2 מליון ועכשיו חורף ואני צריכה בגדים ונעלי ספורט כמו כל נערה שרוצה שיקנו לה דברים!

אני גם רוצה לעבוד אבל ההורים לא רוצים הם רוצים שאני ישקיע בלימודים והלימודים שלי לא משהו ואני רוצה לעשות להם טוב לסיים את הלימודים בהצלחה ושהכול יחזור להיות כמו שהיה בע"ה!!!

מה אתם מציעים לי לעשות?

תמיד שאני עוברת ליד הבית ההוא אני בוכה :(