אמא שלי האמא הכי גרועה שיש אם אפשר לקרוא לה אמא בכלל!

מתבגרת בת 15 | כתבה את השאלה ב-16/08/13 בשעה 13:43

נמאס לי מאמא שלי !!!
אני וכולם עושים יותר עבודה ממנה היא רק מבשלת ועושה כביסה בבית ,חוץ מזה כלום!!!!
אנחנו מטאטאים אנחנו עושים שטיפה אנחנו שוטפים כלים אנחנו מנקים שירותים ומקפלים כביסה
היא לא עושה כלום היא עובדת 4 שעות מסכנות והסיבה הכי מטומטמת "שקשה לה "
לכולם קשה, כולם עובדים קשה כדיי להביא כסף הבייתה ודואגים שהמצב יהיה טוב !!! היא לא היחידה שקשה לה !
מה לאבא שלי לא קשה ?!?שהוא עובד כמו חמור יותר מ-12 שעות אני הכי מעריכה אותו בעולם על זה ויש לה בושה לבוא ולהגיד לי "תבקשי מאבא עוד מעט נכנס לו משכורת"כאילו לבן אדם אין כסף בשביל עצמו למה את לא משתדלת בשבילנו נמאס לי אני בוכה פה זה לא פייר בגללה יש לנו מינוסים בבנקים ומצב כלכלי מסריח אם היא הייתה עובדת היינו ממזמן סוגרים את המינוס והמצב הכלכלי בבית היה משתפר אפילו אח שלי עובד יותר שעות ממנה ושהוא חוזר מהצבא הוא ישר הולך לעבוד ונותן לה כל הזמן מהמשכורת שלו 1000 ש"ח פלוס בשביל הקניות אין לה בושה לבקש מהילד שלה כסף ולבקש ממנו לקנות דברים להבית?!? את לא עובדת בשבילנו למה בכלל שניתן לך ?!?
למה כולם נותנים מעצמם מה שהם יכולים והיא לא !!!???? היא לא תקשיב לי אם אני יאמר לה את זה אין לנו קשר של אמא ובת אנחנו יכולות לא לדבר שנה אפילו וזה לא יעניין אותה היא לא תדבר איתי חודשים רק בגלל מה ?! בגלל שאני שכחתי משהו בלי כוונה בגלל שלא עשיתי משהו טוב וגם שאני באה להתנצל היא לא סולחת למרות שאני לא אשמה ברוב המקרים היא אמא מרושעת אף פעם לא אמרה שהיא אהבה אותי בחיים לא חיבקה אותי אבל בסדר זה לא מעניין אותי כל כך כי אני יודעת שאני יגדל אני בחיים לא יהיה כמוה ,אני אומרת את זה כי רק אם היא הייתה אמא שטובה היה שווה לעשות את כל העבודות בבית מה לעשות נמאס לי !!!!!