מצורף שיר רקע

הזמן

דווח

נהל

נכנסתי להריון ועשיתי הפלה, אני בתסביכים מאז... איך יוצאים מזה?

אחת שיודעת בת 21 | כתבה את השאלה ב-10/02/16 בשעה 22:34

אז ככה לפני שלושה חודשים יצאתי עם מישהו שגדול ממני בכמה שנים, אני חשבתי בהתחלה שזה הולך לקשר רציני כי נפגשנו והיה חיבור מדהים , אבל שכבנו הרבה ולא הבנתי שזה סטוץ\סקס קבוע בשבילו .. אחרי חודש חתכתי את זה , בנתיים לא קיבלתי מחזור וזה היה נראה לי בסדר כי לפעמים לא הייתי מקבלת , והרופאה אמרה לי שזה בסדר ולפעמים זה מאחר מלחץ ומתח וכאלה , בדרך כלל שכבנו עם אמצעי מניעה ככה שלא זכרתי עם זה היה עם או בלי .. אחרי זה התחילו לי בחילות נוראיות וכול מה שנילווה להריון וגיליתי שאני בהריון , כשהייתי אצל הרופא בבדיקות גיליתי שאני בהריון בוודאות וכמעט בחוץ שלישי , התמונה של האולטראסאונד עשתה לי רע לראות את זה ולדעת שאני חייבת להפיל, אני בת 21 גרה בבית עם אמא ובעלה , חיילת משוחררת ככה אין לי אפשרות ממשית להביא ילד לעולם,במיוחד בלי אבא, ושאין חבר . בסופו של דבר החלטתי שהדבר הנכון לי הוא להפיל ,וקבעתי תור לוועדה להפסקת הריון , הגעתי ואחרי היום הזה נשברתי גם כי ממש ראיתי באולטרא סאונד את התינוק זז, קבעו לי תאריך לניתוח ועברתי אותו אחרי יום ממש ארוך ומעייף בבית חולים , חזרתי הביתה והייתי מאוד מדוכדכת בלילה בגלל זה והניתוח ומיום ליום זה החמיר , אני חולמת חלומות מפחידים על ההפלה , עם דם ורצח ותינוקות כמעט כול לילה , ואני לא יכולה להמשיך ככה , אני חושבת על זה בלי הפסקה , זה בלתי נמנע אני רואה תינוקות כול הזמן , בפייסבוק ובכול מיני מקומות וזה כואב לי .. איך אפשר להתגבר על זה ? חוץ מלהדחיק כי זה לא עוזר ... תודה מראש על העזרה, אני אובדת עצות..
בנוסף אשמח עם תתנו לי עצה איך להתמודד עם גברים עכשיו , אני מפוחדת ומרחיקה ממני כמעט כול גבר, חושבת שהוא מחפש סטוץ ואני מחפשת קשר רציני ואמיתי ..

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "היריון ולידה"