מאוהב בה מאז כיתה א', איך לחזק את הזוגיות שלנו?

לאון בן 13 | כתב את השאלה ב-08/02/16 בשעה 11:50

אני ילד בכיתה ו'.ישלי חברה, אני קורא לה חברה כי שאלתי אותה אם היא רוצה להיות חברה שלי כבר בכיתה ד'( לא יודע אם זה מוקדם מידי)הכרנו בכיתה א' כשישבתי לידה והתחלתי לצייר בחוברת דברים מהקלמר שלה והיה ניצוץ, אני אמרתי בדיחות והיא צחקה וככה זה המשיך,עד כיתה ד',יצאנו לבתי קולנוע ואני הלכתי לביתה והיא לביתי, החברה הטובה ביותר שלה אמרה לי שהיא יודעת שאני מאוהב בה ואמרה לי שהילדה שאותה אהבתי גם אוהבת אותי ומחכה שאני אעשה את הצעד הראשון, התרגשתי ובקשתי מאמא שלי לקנות פרחים ולא סיפרתי לה את המטרה, התביישתי.קניתי פרחים ושוקולדים( פתטי מצידי)ואז שאלתי:"רוצה להיות חברה שלי?"והיא ענתה כן, שמחתי וקפצתי בכל המקום, חברתה אמרה לנו להחזיק ידיים ונלחצתי, ראיתי באותו הרגע בעיניה שהיא לא רצתה, זה לא היה נכון, כעסתי ופשוט הלכתי, פתאום חברתה מושכת אותי הצידה ואמאה שיש לה רגשות כלפי, לא ידעתי מה לומר אז יצאתי פתטי ואמרתי:"הלב שלי במקום אחר".
בכיתה ה' לא דיברתי עם שתיהן בכלל.
בכיתה ו' מידי םעם דיברתי עם חברתה.יום אחד שאלתי אותה אם רוצה להסתובב מידי פעם ולהיות הפעם באמת חברה שלי.היא ענתה כן, זה היה לפני חצי שנה ועדיין לא הלכנו למקום אחד.השאלה שלי היא:מה לעשות כדי להגדיל את הזוגיות בינינו לרמה של חיבוקים ואולי אפילו נשיקות.

עדכון מלאון, שואל השאלה 2016-02-08 16:38:24

נפרדנו כמה שעות אחרי כתיבת השאלה,תודה לכל מי שרצה לעזור אבל...
שמור עדכון

מה לעשות כדי למהר את הזוגיות לנשיקות/חיבוקים?

חכה.

תסביר לה מה אתה רוצה.

אחר.