שכבנו ואני מרגישה מושפלת, מפחדת להיכנס להריון לא רצוי

Alis בת 17 | כתבה את השאלה ב-07/02/16 בשעה 23:08

היי,
אני נמצאת בזוגיות עם מישהו בן 20. גדול ממני ב 3 שנים.
היה לי ברור שהקשר הזה עלול להתגלגל לעניינים מיניים, לפניו הייתי בתולה. מאוד עניין אותי לנסות, מישהו שאני גם אוהבת, אמנם אנחנו לא תקופה ארוכה יחד סה"כ שלושה חודשים, יש משיכה בינינו.
הבעיה העיקרית היא כזאת, הוא לא מוכן להשתמש בקונדום. הוא טוען שזה מציק ולא נוח לו, אין על מה לדבר, קונדום ירד מהפרק.
מצד שני, אני לא נמצאת על גלולות, לא תיכננתי שזה מה שיהיה ואני ממש חוששת מזה שאני צריכה לדבר עם אמא שלי שתיקח אותי לגניקולוג. ההורים שלי נורא פרמיטיבים, ואולי זה מדאגה אבל כרגע אין אם מי לדבר.
אין הרבה אמצעי מניעה שמבטיחים 100% הגנה.
אתמול שכבנו, סליחה מראש על התיאורים, זה היה מין אנאלי, שלא נהנתי ולא רציתי, זה נמשך כ 2-3 דק' ולאחר מכן הוא גמר בחוץ והתחכך עם איבר מינו באיבר מיני.
אני חושבת על זה הרבה במהלך היום, ואני מרגישה נורא מושפלת, וזולה. קניתי את הכדור של היום שאחרי ואני נורא חוששת מלקחת אותו, אני מפחדת גם להיכנס להריון. אני צריכה למצוא דרך שזה לא יהיה כך באופן קבוע. קשה לי איתו בקטעים המיניים האלה ויותר מקשה עליי שהוא לא מבין אותי ולא מוכן לנסות שוב את עניין הקונדום.
אז, לקחת פוסטינור ולהוריד מהפחד?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "היריון ולידה"