אנסו אותי ועכשיו מאשמים אותי בהטרדה? האם הבחור ישלם על המעשה למרות שהוא קטין?

חסרת מזל בת 20 | כתבה את השאלה ב-06/02/16 בשעה 22:18

הכרתי בחור בן 18 ברשת חברתית פייסבוק דרך חברים משותפים.
אנחנו גרים במרחק של שעה ועשרים אחד מהשנייה.
הבחור שהכרתי הוא דובר ספרדית ואני גם (אני ישראלית צברית 100%) הוא לא.
קבענו להיפגש ביום שישי ב 16/01/2016 בתחנה מרכזית ב"ש ומשם לעיר שבה אני מתגוררת.
הוא הכיר את אימא שלי,ואמי הייתה צריכה לצאת ולהישאר לישון אצל משפחה.
עד השעה 9 בלילה הכל היה בסדר גמור נחמד מצחיק ומשעשע.
סיכמנו ביחד שהוא ישן בחדר שלי ואני אשן בסלון.
כשנגשתי לחדר להביא סמיכה מהארון הוא חיבק אותי מאחור התחיל לנשק אותי בצוואר ואני דרשתי שיפסיק עם זה כי לא הרגשתי בנוח עם הסיטואציה.
הוא לא עצר זרק אותי על המיטה והתחיל להוריד לי את הבגדים בכוח ולהתחיל לאנוס אותי,כדי שאני לא אצעק הוא שם לי את היד על הפה. ואנס אותי במשך שעות.
יום למחרת הייתי בשוק לא יכולתי לדבר עם אף אחד הייתי מכונסת את עצמי ומנסה להבין למה כל זה קרה לי??!! לא התנהגתי בצורה לא מכבדת או רומזת מינית.
שבועיים הייתי בבית בדיכאון שקלתי לגשת למשטרה ביום שבת להגיש תלונה.
כשנגשתי לתחנת משטרה להגיש תלונה התברר לי שהבחור הוא בן 16 קטין.
והחוקר אמר שיעזור לי בכל דבר,למחרת קיבל הבחור זימון להגיע לתחנת המשטרה בעיר שלי ב11:00 גם אני נגשתי לחוקר והחוקר היה מישהו אחר לא של שבת בלילה.
החוקר התייחס אליי בצורה משפילה,קילל,איים ואמר לי שאני חולת נפש ואין להתייחס אליי ברצינות.
לבסוף התברר לי שהגישו אליי תלונה על הטרדה מאיימת.
שאני מטרידה את הנפגע בכל דרך ובכל מקום ומאיימת עליו ומנסה ליצור עם הבחור קשר בעל פה או בכתב או בכל אמצעי אחר.

יש לי דיון בבית משפט ב 09.02.2016 (יום שלישי)

אני לא יודעת מה לעשות אני אובדת עצות ורוצה שייעשה צדק עימי.
אין לי כסף כדי לשכור עורך דין.
ואני בספק שהספיק לקבל עורך דין טוב מטעם המדינה.
תוכלו לעזור לי?

האם הבחור ישלם על המעשה למרות שהוא קטין?

כן

לא

אולי

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"