אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

אני מסדרת לחבר שלי ציפורניים כל שבועיים והוא עושה לי בעיות, מה לעשות?

נועה בת 21 | כתבה את השאלה ב-05/02/16 בשעה 12:56

שלום!! יש לי בעיה מעצבנת !!!!!!!!!
כל פעם שאני רוצה לסדר לחבר שלי ציפורניים הוא מתנגד ומתווכח איתי ובהתחלה לא רוצה או שהוא הולך או שהוא מתחמק והאמת כבר נמאס לי לסבול את ההתנהגות הזאת !
לא ביקשתי יותר מידי וזה לא שאני מושיבה אותו שעה !!!
בסך הכל משייפת לו עם משייף ציפורניים כדי שהציפורניים יהיו ישרות ומורחת לו לק שקוף שגם מחזק את הציפורן וגם עושה מרקם מבריק כזה וצבע יפה לציפורן
ולא תגידו שזה כזה סבל ! זה לא שרציתי לעשות לו שעווה עדיין , שזה כואב , זה בכלל לא כואב , אבל הוא כל הזמן אומר לי שמספיק לגזור את הציפורניים. ולי זה לא מספיק שהוא גוזר, אני אוהבת שהציפורניים שלו ישרות לגמריי וחשוב לי שיהיה להן צבע יפה
אני לא מבינה למה כל פעם הוא עושה לי בעיות ?
אני לא שואלת איך לשכנע אותו כי הקטע המצחיק זה שבסוף הוא מסכים , אבל עד שהוא מסכים הוא מוציא לי את המיץ , שאני צריכה לבקש ממנו שעה , או לדרוש ממנו ורק אחרי שאני רבה איתו ומתעצבנת אז הוא יושב !!!
וזה ככה כבר חצי שנה כל שבועיים ! בסוף הוא מסכים אז מה הקטע לשחק את המשחקים האלה ? חשבתי שבהתחלה הוא עושה את זה עד שהוא יתרגל אבל לא- הוא כבר התרגל לזה מזמן שפעם בשבועיים אנחנו מסדרים ציפורניים וכל פעם הוא עושה סרט חדש !!!! מה הוא לא מתחשב בי במראה החיצוני שלו ?
בפעם האחרונה הוא אמר לי דיי כבר מה את רוצה לעשות אותי הומו? ואני מרגישה שהוא מורד!!

למישהו כאן יש עצות מה אני יכולה להגיד לו שישכנע אותו ישר לסדר את הציפורניים בלי לעשות לי בלאגן ? או איזה דרך שונה אולי לבוא לו במקום להגיד לו בוא נסדר את הציפורניים אולי להגיד לו משהו אחר ? או אולי בכלל לעשות לו את זה כשהוא ישן ? אבל הבעיה שהוא ירגיש אם אני יעשה לו עם משייף באמצע הלילה. אולי בכלל אני צריכה לבוא אליו בגישה כמה זה מגעיל שגבר לא הולך עם ציפורניים מסודרות ואז הוא ישתכנע ?
הצילו עזרהההה