קיימתי יחסי מין עם בחור מהטינדר וההשלכות עלולות להיות רציניות

מיה בת 17 | כתבה את השאלה ב-31/01/16 בשעה 20:24

אתמול בלילה נפגשתי עם בחור מהטינדר וקיימנו יחסי מין ברכב. היחסי מין נעשו עם הגנת קונדום אבל בשלב מסוים שמתי לב שהקונדום כבר לא נמצא על איבר מינו. התחלתי להילחץ, חיפשנו בכל הרכב והקונדום לא נמצא. באיזשהו שלב הבנתי שאם הקונדום לא נמצא בסביבת הרכב יש רק מקום אחד שהוא יכול להיות בו, הנרתיק שלי. שאלתי אותו אם זה הגיוני, שנינו היינו מבולבלים, אני הייתי היסטרית וביקשתי שיקח אותי הביתה. כשהגעתי הביתה שטפתי ידיים, שכבתי על המיטה ובעזרת מראה הצלחתי להוציא אותו. היום בבוקר קמתי ולא יכולתי להפסיק לחשוב על כך שהיה בתוכי קונדום, אמנם הוא לא גמר בכלל אבל בכל זאת. יתכן שאני עלולה להיכנס להריון ואף להידבק ממחלות מין.
אני באמת לא יודעת אם ללכת ולקנות פוסטינור כדי להיפטר מהספק. אני חוששת מפני שלקחתי את הכדור הזה בספטמבר.זכור לי שהרוקח אמר שזו גלולה שניתן לקחת פעם בשנה. בכל אופן אני באמת לא יודעת מה לעשות. אני חוששת להיכנס להריון וגרוע מכך לחלות במחלות מין. תוכלו בבקשה לייעץ לי אם כדאי לי ללכת
ולרכוש פוסטינור? קיימנו יחסי מין בערך בשעה 23:00.
ובנוסף אשמח לדעת מתי יהיה הזמן הנכון ללכת להיבדק במרפאה.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"