אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

נפלה בחלקי בחורה שיש לה אישיות מדהימה אך היא קצת מלאה, לברוח ממיטה חולה?

ג'ייק בן 21 | כתב את השאלה ב-31/01/16 בשעה 15:10

אז ככה אני בחור בן 21 מסורתי דתי ואני כבר תקופה ארוכה מחפש אחר בת זוג והתחלתי באתרי הכרויות ואני ממוצא אתיופי וזה אומר הרבה כי באתרי הכרויות הכל טוב ויפה עד שרואים את התמונה שלך וזה יכול להיות שיש לך אישיות שכל בחורה חלמה עלייה אבל העובדה שיש לך צבע שונה מפריע במקצת.
עכשיו עזבו אותכם שיש גזענות אני לא פה כדי לבכות על זה או להתווכח על כך לא זאת מטרתי...אלא לומר לכם שאחרי לא מעט חיפושים וקיבלתי הרבה פעמים את הלא מבחורות, נפלה בחלקי בחורה שיש לה אישיות ממש מדהימה ולב ממש חם ואוהב ומוכן לקבל שונים,הקטע הוא שאותה בחורה היא קצת מלאה וגם עם יופי לא משהו וחשוב לי להבהיר שאני לא מחפש אחר היופי של דוגמנית כלל לא אבל אני לא יודע אם אוכל להתאהב ביופי כמו שהתאהבתי באופי שלה.
ואני לא אומר זאת סתם כי אני אחרי ריבים עם עצמי..... החלטתי שאני נותן לזה צ'אנס ומעדיף להתחרט אחרי הניסיון ולנסות לראות לאן זה יוביל מאשר לא לנסות בכלל ולהתחרט על זה כל החיים.
ואני מקווה שאני עושה את הצעד הנכון כאילו לפעמים אני אומר לעצמי "על מי אני עובד ,תסתכל עלייה אתה בחיים לא תמשיך איתה"...וכ'ו
ואז אני אומר לעצמי לא חייבים לנסות כי כך בעצם אני אוכל להיות שלם בהחלטה שאני החליט באשר היא תהיה...
וכל זה רק לקראת הדייט הראשון אז תגידו לי אני עושה את הדבר הנכון או שלברוח ממיטה חולה??

הייתם מוכנים לנסות לצאת עם מישהו שלא חשבתם שתצאו?

כן העיקר שהם יהודיים

כל עוד הוא לא שונה מצבע העור שלי

לא מוכנים להתפשר יש לנו תמונה בראש של בן זוג ולא נסטה ממנה!