אוהב את השכנה הדתייה שצריכה קצת אומץ

אסף בן 18 | כתב את השאלה ב-03/11/11 בשעה 12:24

היי שמי אסף ואני שכן של הדבר הכי יפה שקיים.
נועה, באה מבית דתי ואני מבית אחר לחלוטין, ההורים שלה לא מסכימים לה להיפגש איתי למרות שהיא כן רוצה.

המשפחות שלנו בסכסוך בגלל המצב הזה, אמא שלה כל הזמן באה לאמא שלי בטענות שאני "מציק" לבת שלה ואמא שלי רק אומרת שזאת אהבה ושתניח לנו לעשות מה שהלב אומר לנו...

אנחנו יושבים שעות שלמות כל אחד מאחורי גדר שמפריד בין הבתים שלנו ופשוט מדברים, היא מפנה בשבילי את כל הזמן שלה ואני מפנה בשבילה.
קשה לי ונמאס לי לדבר איתה כמו ילד בן ארבע מאחורי גדר, אני רוצה שהיא תיקח אומץ ותעמוד על שלה.

איך אני מנסה להראות לה שבחיים צריך אומץ ואם היא לא תראה להורים שלה שיש לה אומץ אנחנו בחיים לא ניהיה ביחד ונממש את האהבה שלנו?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בית, שכנים ושותפים "