הדברים האלה מחרפנים אותי אצל החבר!

נןועה בת 17 | כתבה את השאלה ב-07/08/13 בשעה 23:14

שלום לכולם,מה שמחרפן אותי זה הדברים הכי הזויים הכי שאת לא מצפה מהם !
התקשרתיי היום לחבר שלי ואמרתי לו "שמע אני חייבת ליראות אותך קשה לי גם ככה השבוע נפל עלי אסון כבד" אז הוא עונה לי "שמעיי מחר אני נפגש עם חברים תיהייא עם המשפחה שלך",כיאלו מה איפה הכבוד !? איפה הדדיודת ביחסים? ואחרי זה מביא לי לדבר עם אחד החברים שלו! כיאלו מה ניראלו שאני איזה ידידה שלו בטח ,וואלה יופי חשב מערכת יחסים זה רק יציאות כמו יזיזים בקושי יוצאים כל הזמן שלילי אם היום שלו לא הולך אז זה גם צריך לעבוד דרכי לפעמיים ,כל הזמן טענות אבל שליליות מתבייש מהמשפחה בקושי בא ושהוא בא הוא עושה טובה !

תעזרו לי ! אני מתחילה באמת להשתגע !