אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

המפקד צעק עלי ליד כולם: "תפסיק לבכות בטלפון לאמא כמו נקבה!"

חייל אנונימי בן 18 | כתב את השאלה ב-26/12/15 בשעה 17:08

התחלתי טירונות ממש לפני כשבועיים, וקשה לי. קשה לי מאוד.
ידעתי שיהיה לי קשה, אבל לא האמנתי שעד כדי כך.
בערב ערב בשעת ת"ש אני מוצא את עצמי מדבר בטלפון עם אמא שלי ובוכה לה
אני בוכה כי קשה לי, כואב לי לעמוד, לא יכול עם ההשפטות והמשימות הקשות...
קר לי בלילות, אני לא מסוגל לרוץ בגלל עודף המשקל והכי קשה לי שאף אחד במחלקה שלי בטירונות לא מתייחס אליי כי חושב שאני עוף מוזר.
אז אני מוצא את עצמי בוכה כל ערב לאמא שלי בטלפון.
וכנראה שמישהו שמע אותי ואמר את זה למפקד, או לחילופין יכול להיות שהוא בעצמו שמע אותי...
ביום חמישי עשינו מסדר בצורה של ח' ואז הוא צעק על כולנו ואני ביקשתי לשבת על הריצפה כי ממש כאבו לי הרגליים.
ואז הוא התפרץ וממש יצא עליי ובין היתר גם אמר ליד כולם "תפסיק לבכות בטלפון לאמא כמו נקבה! זה צבא!"
כשהוא אמר את זה חיילים אחרים התחילו לצחוק והרגשתי ממש מושפל.
נמאס לי מהצבא, נמאס לי מצה"ל!!
אני באמת כבר לא יודע מה לעשות, איך אעבור את זה עכשיו 3 שנים?

מה הייתם עושים?

כובלים את המפקד

ממשיכים הלאה כרגיל ומנסים להתמודד בצבא

הולכים לקב"ן

אחר

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"