אם אני גומר כל יום כמה פעמים, זה יכול לעשות לי נזק?

רמי בן 21 | כתב את השאלה ב-26/07/13 בשעה 20:10

תגידו הגברים שבינכם ומי שמבין בזה
אם אני מאונן הרבה גם אם למשל יש לי בת זוג ויש לי סקס
זה יכול לפגוע בי בצורה מסויימת ?
אני לא מאונן סתם ככה כי משעמם לי,פשוט אם אני עושה סקס ואני גומר פעמיים
אז בלי קשר בבוקר או בצהריים או בערב או בכולם יחד יש לי זיקפות כל הזמן,
ברור שאני לא גומר כל פעם שיש לי זיקפה כי אין לי זמן לזה
אבל כשאני יכול אז למשל יוצא לי בשבת לגמור 5 6 פעמים.
ובכל יום רגיל בלי או עם סקס אני גומר לפחות 3 ולפעמים 4 פעמים ביום.
וזה ככה כל יום,יש ימים שאין לי בכלל זמן לכלום אז פעמיים אני גומר.
ושתבינו זה רק כשעומד לי ואני לא יכול בעצם להוריד את הזיקפה בדרך אחרת לפעמים אני עושה מקלחת קרה אבל זה עדיין לא משפיע.

זאת בעיה? יכול להיות לי נזק אם זה ימשיך ככה אם כן אז איזה נזק??
ואם זאת אכן בעיה אז מה לעשות איך לעצור את הזיקפות האלה כל הזמן ?

תודה לעוזרים

עדכון מרמי, שואל השאלה 2013-07-27 15:18:53

תודה על התגובות שלכם
אבל אני מצפה לתגובה מאנשים יותר גדולים בגיל שלהם
כי הניסיון הזמן הזה הוא קריטי כי אם אתם בני 17 19 אין לכם בתכלס מושג
כי לא חוויתם את זה עדיין במקסימום אתם מאוננים כמה שנים ולא איזה 15 20 שנה שאתם יודעים את ההשלכות.

אז הייתי שמח לקבל תגובות מאנשים מבוגרים יותר.

ומייקל זה שאתה מאונן על פורנו זה באמת טבו שנגמלת
תקרא שוב את השאלה שלי ,אני לא מאונן כי משעמם לי על פורנו.
אני לא מכור לשום דבר תקרא טוב מה כתוב.
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"