מכינה והנדסה בטכניון או להתחיל כבר לימודים בבן גוריון?

איתן בן 21 | כתב את השאלה ב-01/02/15 בשעה 14:16

להחלטה הקריטית הזו תהיה השפעה גדולה בהמשך על החיים שלי, לכן נורא קשה לי להקל ראש בעניין.
אני מעוניין ללמוד הנדסת תוכנה.
כרגע חסרות לי כ-2.5 נקודות לסכם ללימודים בטכניון. מה שמאלץ אותי לדחות את הלימודים בשנה במידה וארצה לעשות מכינה. כלומר במקום להתחיל ללמוד באוקטובר הקרוב, עליי להתחיל באוקטובר 16.
ישנה האפשרות השנייה והיא לימודים בבן גוריון כבר בשנה הנוכחית.

השאיפה שלי בהמשך היא ללמוד ואוליי אף לעבוד בחו"ל.
השאלה כאן בעצם היא האם היוקרה של הטכניון והשם הבינלאומי שהיא צברה לעצמה שווים את השנה ה'מבוזבזת' לכאורה של המכינה לקראת הלימודים?

תודה מראש לעוזרים :)

עדכון מאיתן, שואל השאלה 2015-02-01 15:32:12

שכחתי לציין.
הפסיכומטרי שלי יחסית גבוה. מעל 700.
הצד החזק שלי בתעודת הבגרות הוא הצד הריאלי שבו הוצאתי ציונים טובים.
הציונים שהפילו אותי היו של המקצועות ההומנים.
המכינה כוללת בתוכה שיעורים במתמטיקה ובפיזיקה שבשניהם אני דיי בסדר. בנוסף ישנם שיעורי אנגלית (למרות שבפסיכומטרי יש לי פטור). ושיעור כתיבה מדעית.
אני מאמין שאם אעשה את המכינה אצליח להוציא בה ציון גבוה.
שמור עדכון

מכינה לקראת לימודים בטכניון או להתחיל ישר לימודים בבן גוריון?

מכינה ולימודים בטכניון

בן גוריון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"