אני הומו ומעולם לא הייתי בקשר, למה קשה לי לעשות את צעד?

אנונימי בן 22 | כתב את השאלה ב-31/01/15 בשעה 11:27

שלום לכולם,
שמי י.מ. גר במרכז, בן 22 ומעולם לא הייתי בקשר וזה מאוד חסר לי.
אני בתול למרות שהתנשקתי כבר, והייתי בסיטאוציות מיניות, מין יבש, מצי*ות ונשיקות אבל מעולם לא חדרתי או נחדרתי. אני ממש רוצה קשר.
אני יוצא למקומות של הקהילה ולא ניראה שמישהו מעוניין בי. גם אני לא מעוניין בכולם, אבל כשמגיע מישהו חתיך, אני לא מסוגל לעשות צעד ואני ממש מתבייש מכל הסיטאוציה. אין לי ביטחון עצמי בקטעים האלה. לגבי המראה שלי, אני ניראה בסדר, רגיל כזה. רוב האנשים ששלחתי להם תמונות באתר הכרויות אמרו לי שאני ממש חמוד. יש אנשים שאמרו לי שאני אחד החתיכים (מעטים מאוד אמרו את זה), אבל לדעתי אני ניראה בסדר, רגיל. לא משהו מיוחד... אבל בכל זאת, אני לא מכוער! ואני לא מבין איך לא הגעתי לקשר עדיין עם בחור, ולמה כל כך קשה לי לעשות צעד כשאני רואה בחור חתיך...
לא יודע מה לעשות כבר.