לבחור בתפקיד הבטחוני או לנסות ללכת לבסיס שאני רוצה?

אנונימית בת 18 | כתבה את השאלה ב-29/01/15 בשעה 21:03

היי.. אני פרופיל 67 כי שוקלת 47.. חלום חיי להיות במג"ב אך בגלל שלוש קילו שחסרים לי ולא מצליחה לעלות אותם אני לא יכולה...
אני ממש רוצה להיות בבסיס סגור כי אני יודעת שלנסוע כל בוקר ולחזור מאוחר יקשה עליי מאוד.
מאז מתמיד ידעתי שזה או מגב או גולני... כמובן שצהל זה לא לפי מה שאני רוצה.. הקטע שאני לא מבינה בזה כלום ואני לא יודעת מה לעשות...
קיבלתי מיון אחד וזה לתפקיד ביטחוני בקריה .. אני יודעת שזה פקידותי.. כולם אומרים לי ללכת על זה כי זה מגניב מסווג וכאלה אבל אני יודעת שזה לא כמו שכולם חושבים, סודות מדינה ושטויות כאלה.. זה הרבה עבודת משרד ולחזור הבייתה... וזה בסיס פתוח.
השאלה שלי היא כזאת:
א) אם אני רוצה להיות בבסיס סגור בתפקיד מסויים (נגיד משקית שלישות) ומאוד מאוד
רוצה שזה יהיה בסיס גולני, יש משהו שאני יכולה לעשות כדי לנסות לקבל את זה?
ב) משקית שלישות זה טוב? אני יודעת פחות או יותר מה זה אבל יש מישהי שהייתה בזה ויכולה להרחיב?
ג) לגבי התפקיד בקרייה, עדיף לי ללכת על זה?

בבקשה תענו אפילו על שאלה אחת, מי שיכול ויודע, כי אני לא יודעת מה לעשות ואין לי את מי לשאול... תודה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"