שווה לבקש גיבוש נוסף לסיירת מטכ"ל?

המשתוקק לתרום בן 19 | כתב את השאלה ב-28/01/15 בשעה 22:04

שלום רב לכם,
אני מלשב לפני גיוס, גר בירושליים ומשתוקק לתרום למדינה.

ראשית, אבקש שרק אנשים שמבינים בנושא, עם עדיפות ענקית לכאלה ששירתו ביחידה יענו לי, זה חשוב לי מאד.

אז ככה, לי יש חלום, החלום להגיע לסיירת מטכל.
רקע עלי: אני תלמיד מצטיין בלימודים (5 מתמטיקה 5 פיזיקה ועוד.. בציונים 95-100).
נתוניי האישיים הצבאיים גבוהים, אני מאד יצירתי
ואני בכושר מעולה ואני מהיר מאד.

עכשיו, פה זה מסתבך: כבר ביצעתי יום סיירות, קיבלתי גיבוש מטכל, יותר מזה
עשיתי כבר גיבוש מטכל, יותר מזה עשיתי כבר שניים.(משוגע? אני יודע).

האם לדעתכם שווה לבקש גיבוש נוסף ? (ברור לי שזה יהיה קשה מאד מאד, אך בהנחה שאצליח)
הדילמה שלי היא האם יבחנו אותי אובייקטיבית, האם מספר הגיבושים שעשיתי יבוא לרעתי ? או שמה הפוך.

החשש הוא שהמגבשים יאמרו, אם לא העבירו אותו שני צוותים , למה שאנחנו נעביר.
זאת, למרות שהייתי רוצה לחשוב שיגידו "ואו איזה מוטיבציה אדירה" ומשם יסתכלו נטו על היכולות.

שוב אשמח לתשובות ממי שמבין/היה ביחידה או ממישהו שהיה ביחידות דומות או מכיר מקרה ממש דומה (אשמח שיפרט)
כי אני צריך תשובה מקצועית,

סליחה על החפירה ותודה !!!!

נ.ב
אם מישהו יודע איך עובד טופס 55
והאם אפשר לקבל בעזרתו גיבוש אשמח לפירוט
אבל יותר חשובה לי תשובה לשאלה לעיל.

עדכון מהמשתוקק לתרום, שואל השאלה 2015-01-29 00:38:24

תודה לכל מי שעונה בתגובות ובסקרים,
אבהיר: אני מבקש מאד שמי שממלא את הסקר שיסביר למה הוא בחר את מה שהוא בחר, חשוב לי לשמוע עצות בנושא.
אגב אני יותר מאשמח לשמוע סיפורים אישיים או סיפורים שאתם מכירים שדומים לנושא.
שמור עדכון

האם כדאי לבקש גיבוש ?

כן רק יעירכו את זה

לא אין סיכוי שתעבור בכורח הנסיבות

אחר (פירוט בתגובה)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"