כבר לא מקנא לה כמו פעם ואיני יודע אם עדיין אוהב אותה, להיפרד?

אנונימי בן 17 | כתב את השאלה ב-28/01/15 בשעה 18:44

אני החברה שלי ביחד 10 חודשים ובשבוע האחרון אני מרגיש משהו מוזר כאילו אני כבר לא אוהב אותה.
אני לא יודע למה, לפני שבועיים היא הייתה האור שלי.
כשאני חושב עכשיו על מה יהיה וניפרד זה כאילו זה בכלל לא מזיז לי, יכול להיות זה כי אני מזלזל במה שיש לי כי היא חברה מדהימה אבל לפעמים אני חווה קשיים בלשלב אותה עם חברים שלי כאילו תמיד יש ריבים על זה שאני הולך לחברים והיא מרגישה פגוע מזה כאילו היא עדיפות שניה.
אני לא יודע למה זה אני עדיין חושב שהיא יפה אני נהנה להיות איתה ולדבר איתה ולפעמים אני חושב שאולי עדיף שנהיה ידידים אפילו ולא זוג כי עם נפרד או משהו אני רוצה שהדבר עדיין.
כבר לא אכפת לי ממנה כמו פעם.
היא עדיין אוהבת אותי ואני לא בטוח שאני כן
יכול להיות שזה בגלל שאנחנו לא התראנו הרבה בזמן האחרון או שאני הרבה עם חברים ואני חושב שאני יכול בלעדיה או שהרבה ריבים שהורידו לי את זה ממנה. אין לי מושג למה

סך הכל אני יקנא עם יהיה לה חבר אחר ואני עדיין מקנה לה

מה לעשות ?להיפרד ?לנסות להחזיר את האהבה?