אחרי זוגיות של 3 שנים נפרדנו, לשכוח ולהמשיך הלאה?

אנונימית בת 20 | כתבה את השאלה ב-26/01/15 בשעה 20:05

שלום לכולם
אני יערה , חיה במושב בצפון
הייתי בזוגיות מהממת 3 שנים אבל לא היסתדרנו וחתכנו
כשאני אומרת שלא הסתדרנו זה רק ריבים בזמן האחרון וכעסים
והוא החליט שזה לא בשבילו
בכל אופן לא דיברנו חמישה ימים(שזה לא קרה אף פעם) ואני מרגישה שהעולם שלי קורס עליי
אני לא מתפקדת
ואני גם לא יודעת מה לעשות.
חשוב לציין שזו לא הפרידה הראשונה שלנו..אבל זו פרידה יחידה שלא דיברנו כל כך הרבה זמן בה.
הוא אפילו לא מתקשר אליי מחסוי.
כשאנחנו בזןגיות אני מרגישה שחזרתי אחורה,לבועה שהוא חי בה..ומרגישה שעשיתי שוב טעות..אני מפחדת לשכוח רק כי אני פוחדת שגבר אחר לא יאהב אותי ככה עד רמת״עיוורון״כל כך אהבתי אותו גם.
בבקשה תעזרו לי.האם להתקשר אליו או פשוט לשכוח ולנסות להמשיך הלאה?