מחרימים את בתי בפייסבוק עם תמונות מביכות וקללות!

חדווה בת 47 | כתבה את השאלה ב-25/01/15 בשעה 23:53

היי אני חדווה בת 47 אמא לילדה מקסימה בת 12. בתי היא ילדה מאוד אנרגטית שמחה ותמיד מוקפת בחברים.
לאחרונה הבחנתי בהתנהגות מאוד מוזרה אצל בתי. היא מדוכאת, לא הולכת לבית ספר בטענה שהיא חולה, לא יוצאת מהחדר ולא נפגשת עם חברים.
כששאלתי אותה שאלות, ענתה לי תשובות קצרות ולא מובנות. מיד חשדתי שמשהו מוזר ושוטטתי במחשב, נכנסתי לפייסבוק שלה ונדהמתי למראה עיניי!!
קבוצה של ארבעה ילדים פתחה דף פייסבוק על בתי שבו יש תמונות מביכות שלה, קריאה להתאגדות לחרם, מילות גנאי ועלילות שקריות.
כשניגשתי לדבר עם בתי וניסיתי להסביר לה שאני יודעת מכל הסיפור היא פרצה בבכי ואמרה שהיא אינה מסוגלת לדבר איתי על הנושא.
אינני מבינה מאיפה הרוע שיש לילדים בגיל כזה? למה הם לא חושבים שיש מישהו עם רגשות שעומד מאחורי כל זה. מה אני אמורה לעשות עכשיו? אני מפחדת על בתי, לא יודעת איך זה ישפיע עליה. איך להתמודד?

מה לעשות?

לערב את המורים והורי הילדים

להעביר את בתי בית ספר

לפתוח דף בפייסבוק על אותם הילדים

אחר

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"