אמא רוקנה את הפח של השירותים ונגעה לי בכביסה, לזרוק את הבגדים?

שירלי בת 28 | כתבה את השאלה ב-25/01/15 בשעה 22:57

(סליחה מראש על השאלה הלא נעימה, אני פשוט אובדת עצות)
מאוד לא נעים לי לשאול שאלה כזאת, אני יודעת שזה ישמע מגוחך אבל אני חייבת עצה.... שלא תחשבו שאני בחורה עם הפרעה אני בחורה מאוד מושכלת עם תעודות מקצוע ועוד...אבל מה לעשות שאני חייה בסביבה שהיא לא כזאת... אז אני אשאל: אימא שלי היא מאלו שמכורות לסדר וניקיון בבית, אבל זה חייב להיות בדיוק לפי איך שהיא רוצה (בגלל זה יש הרבה מריבות בבית אבל זה לשאלה אחרת...), אבל למרות שהיא כל יום מנקה... זה אולי יישמע לא הגיוני אבל היגיינה רחוקה ממנה אני לא ארחיב בעניין אני פשוט אגש לנושא ואז תבינו... אימא שלי מרוקנת את פח האשפה של השירותים לא נעים לומר עם היד לא עם כפפות... היא פשוט נוגעת בזבל ואחרי זה היא, אני קוראת לזה "מלטפת" את הידיים עם המים בקיצור, אני מאוד היגיינית אני לא נוגעת בשום דבר לפני שאני שוטפת את ידיי עם סבון היטב והרבה זמן אני כל הזמן אומרת לה שבדברים שלי לא תיגע אני לא אוהבת שנוגעים לי בדברים ובטח לא אנשים שהם לא היגייניים אבל כמו שאומרים נכנס מאוזן אחת ויצא מהשנייה... אתמול אימא שלי רוקנה את הפח של השירותים ונגעה לי בכביסה מאז אני פשוט לא מסוגלת לגעת בה (בכביסה) למרות שאבי אומר לי שכיבוס מוציא את כל החיידקים אני לא מסוגלת (אבא שלי בעצמו רחוק מלהיות היגייני גם אם ייפול לו בגד לאסלה זה לא יזיז לו הוא יכבס ומבחינתו זה נקי, לא שזה קרה אבל זה מה שהוא אומר לי..)בקיצור רציתי לדעת מה לעשות פשוט בקערה של הכביסה שהיא נגעה היה שם כמעט את כל בגדיי האם עליי לזרוק ולקנות חדש או שבאמת אם אכבס פעמיים עם הרבה אבקה זה יתחטא..?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"