ההורים שלי לא מסכימים שנהיה ביחד אז הוא נפרד ממני, מה לעשות?

אנונימית בת 15 | כתבה את השאלה ב-25/01/15 בשעה 21:56

אני אוהבת אותו כולכך אוהבת אותו שאני כבר לא יודעת מה לעשות כולם אומרים לשחרר בגלל ההורים שלי הכול בגלל ההורים שלי שונאת אותם
רבתי איתם בתחילת החודש ונסעתי לחבר שלי בלי להודיע הם דאגו לי ובגלל שאין לי טלפון ולו נגמרה הסוללה הם לא יכול לתקשר איתנו הם ניסו לדבר עם חברות אף אחד לא ידע איפה אני אז הם פנו למשטרה
כשחזרתי הביתה הם אמרו שהם לא מרשים לנו לדבר יותר הם איימו שהם יוציאו לו צו על זה
ואמרתי להם שלא הייתה לו סוללה ושזה לא בכוונה וההורים שלי תמיד שנאו אותו והם סתם תפסו את זה כתרץ
בהתחלה חבר שלי אמר שלא צרייך לוותר שצריך להראות להם שהם לא יצליחו
אחרי כמה זמן החלטנו להיפגש בלי להודיע להם והם גילו הוא בכה להם בטלפון ואז הוא פשוט ויתר הוא ניפרד ממני ואני כוכלך אוהבת אותו הוא לא רוצה לחזור כי הוא אמר שלא בא לו שישלחו אותי לפנימייה (כי ההורים שלי אמרו שאם נהיה ביחד אז זה מה שיקרה)
ואני יודעת שאמא שלי בחיים לא תשלח אותי לפנימייה ולא אכפת לי שהם מאיימים שאם נהיה ביחד לא יהיה לי טלפון
אבל הוא מתנהג אליי כמו אל חרא הוא בקושי מתייחס ולא שולח הודעות וכל פעם שאני מבקשת ממנו לחזור הוא מוצא תרוץ למה לא ואני כבר לא יודעת מה לעשות