מנסה ליצור חברויות ואף אחד לא מראה עניין, מה לעשות?

אנונימית בת 22 | כתבה את השאלה ב-25/01/15 בשעה 09:38

שלום... האמת שאני לא יודעת למה אני כותבת את זה כאן... אבל אני מרגישה שאני חייבת לשתף... כי אני יודעת שזאת תופעה שקיימת ושזו לא רק אני...
אחרי שנים של קשיים חברתיים, החלטתי השנה לקחת כפרוייקט אישי את המיומנויות החברתיות שלי... בין היתר החלטתי שאני מקבלת את כולם כמו שהם כמו שהייתי רוצה שיקבלו אותי... החלטתי להיות נחמדה לכולם ומי שרק צריך אני פה כדי לעזור... וגיליתי כמה זה קשה באמת למצוא חברים... לאנשים פשוט לא אכפת... הם משחקים אותה נחמדים ולפעמים נדמה שכולם אוהבים אותי... אבל אז אני חוזרת הביתה ונשארת לבד... מנסה לשלוח הודעות לאנשים לשאול לשלומם, אבל אף אחד אף פעם לא שואל אותי מה שלומי... ואני באמת מנסה ליזום וליצור חברויות אבל אף אחד לא מראה עניין... מתחיל להימאס לי להיות כל כך נחמדה לכולם... מה אני יכולה לעשות?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"