חילונית ויוצאת עם גבר דתי, מאוהבים אבל חושבת על השבתות בעתיד, הקשר יכול לעבוד?

אנונימית בת 23 | כתבה את השאלה ב-06/05/24 בשעה 13:54

היי אני בזוגיות עם גבר דתי מושלם כבר עוד מעט 3 חודשים עכשיו שהכרנו אמרתי לו שאני לא דתייה ולא רוצה גם להיות ולקיים אורך חיים דתי וזה הבית שבאתי ממנו ולא שומרת שבת אבל כן מאמינה באלוהים והוא קיבל אותי כמו שאני וגם המשפחה שלו מדהימה ומקבלת אותי ויש לנו זוגיות באמת מושלמת בכל מובן המילה , אנחנו מאוהבים אחד בשני ואני רואה שהוא מאוהב בי ולא לוחץ עליי או מנסה לשנות אותי ואני באמת רואה עתיד איתו להתחתן אבל הבעיה היא שאני רואה את האחים שלי והמשפחה שלי רק בשבתות ושישי והוא כרגע שומר אז אני לא ואני חושבת על זה שאם נתחתן מה נעשה ? כי אני לא אוכל לראות את אחים שלי בשבתות או לעשות קידוש ביחד והוא לא יוכל להיות בקידוש אצלי ואני לא רוצה לתת לו אולטימטום או שהוא יוותר על עצמו בשבילי ולי אין בעיה לשמור שבת בשבילו הבעיה היא המשפחה שלי , שאני לא אראה אותה בשבתות שזה הזמן היחידי שיש לי ואני גם לא רוצה ביצ דתי בישראל ושהילדים שלי ילמדו בבית ספר דתי וכן ארצה בעתיד לטייל איתם בשבתות או שיראו את המשפחה הלא דתייה שלי והמשפחה שלי זה הכל בחיים אבל אני ממש מאוהבת בו ובחיים גבר לא התייחס אליי או אהב אותי כמוהו ואני מאושרת איתו כמו שבחיים לא ההיתי אשמח לעזרה האם זה יוכל לעבוד הקשר הזה ? כי אני לא רוצה לפסול את האהבה הזו בגלל דת