״ידידים עם הטבות״ אבל חושב עליה כל היום ומקנא כשיוצאת לדייטים, לסיים את הקשר?

אריאל בן 21 | כתב את השאלה ב-07/05/24 בשעה 13:59

לפני כחודשיים יצרתי קשר עם ידידה שחיבבתי בעבר, היה נחמד לדעת שגם היא חיבבה אותי. מפה לשם קבענו פגישה ובסופה גם שכבנו.

חשוב לי לציין שמטרת הפגישה לא הייתה רומנטית וגם לא למטרת סקס, אבל בסופו של דבר קיבלנו החלטה שאנחנו ״ידידים עם הטבות״.

הקשר איתה עושה לי טוב, היא תומכת ועוזרת לי, היא באמת מקסימה. הבעיה היא שאני מוצא את עצמי דואג וחושב עליה רוב היום, נשאר ער בלילות, מקנא כשהיא יוצאת לדייטים. אני לא מפוקס, השגרה שלי נפגעה.

האם להשאר בקשר שמצד אחד עושה לי טוב אך מצד שני פוגע בשגרה שלי ומשאיר אותי לא מפוקס?
אני חושש שבמידה ואחליט לעשות קאט יהיה לי עוד יותר קשה, אובד עצות. תודה מראש למייעצים.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"