הרופאה לא מודאגת מזה שברזל שלי נמוך לאחר נטילת ברזל, להחליף רופאה או שזה סביר?

אנונימית אנמית בת 23 | כתבה את השאלה ב-03/05/24 בשעה 12:28

לפני כ4 חודשים עשיתי בדיקות דם שגרתיות וכמו תמיד ההמוגלובין שלי יצא קצת נמוך ועוד שני מדדים שקשורים בכדוריות הדם יוצאים אצלי נמוכים תמיד וזה גנטי. הברזל החופשי היה תקין. רופאת המשפחה שעברתי אליה לאחרונה שכנראה לא בדקה את ההיסטוריה שלי נתנה לי מרשם לכדורי ברזל ולמרות שידעתי שהתוצאות שלי לא חריגות בשבילי החלטתי לקחת כי חשבתי שלא יזיק. לקחתי כדורי ברזל במשך 3 חודשים, אומנם לא הקפדתי לקחת כל יום. לאחר 3 חודשים עשיתי בדיקה חוזרת ואומנם ההמוגלובין קצת עלה אבל לתדהמתי הברזל החופשי בדם ירד הרבה מתחת לערך התקין, דבר שאף פעם לא קרה לי. ישר הלכתי לרופאת המשפחה והיא אמרה שהיא לא מודאגת ושאפשר להמשיך או להפסיק עם הברזל, ונתנה לי בדיקות לאנמיה ולצליאק לעוד 3 חודשים. זה נראה לכם סביר שהיא לא מודאגת או שעדיף לי לעבור לרופא אחר ולבצע בדיקות נוספות?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"