ראיתי שכתבה לחברה שלה שמאוכזבת מגודל האיבר מין שלי, הגיוני שאני רוצה לסיים איתה?

הקטן בן 20 | כתב את השאלה ב-03/05/24 בשעה 10:26

בצבא והכרתי מישהי לפני חודש. הזמנתי אותה בסופש האחרון אלי. עוד לא שכבנו ולא דיברנו על ממש להיות ביחד אבל עשינו דברים אחרים והתקלחנו ביחד. יש לי מחשב נייד ונתתי לה להשתמש בו להתחבר לסושיאלס שלה ובמקרה כשהיינו במיטה היא הלכה לשירותים והשאירה את האינסטה מחובר עם המסנג'ר פתוח וראיתי שיחה עם כותרת עם השם לי ומסקרנות נכנסתי. היא דיברה עם חברה שלה ששאלה שאלות טפשיות עלי אבל אחת הייתה "נו אז יש לו גדול שווה משהו?" והיא ענתה לה "לא, מאוכזבת" עם סמיילים צוחק ובוכה ואז "לפחות הוא חמוד" והן סוג של גיחחו עלי, במעיין טיזינג בהודעות המשך אז החזרתי הכל לקדמותו וחזרתי לטלוויזיה. ירד לי כל האוויר וכשהיא חזרה לחדר בדיוק קיבלתי טלפון אז חירטטתי אותה שזה פרטי וחשוב ויצאתי מהחדר. חזרתי אחרי 5 10 דקות ושיקרתי לה שיש משהו חשוב שאני צריך ללכת אליו ושאני אחזיר אותה הבייתה. מאז לא קבעתי איתה כלום למרות שאני משחק אותה בסדר מולה.

הגיוני שאני רוצה לסיים את זה איתה נכון? אני מודע לעצמי ויודע שיש לי קטן מדדתי אותו לא פעם ולא פעמיים עם סרט מדידה 14 באורך 12 וחצי בהיקף אז אני לא פגוע רק מאוכזב פשוט כשאני יודע שזה דבר חשוב לה על פניו ומפריע לה אז אין סיבה להמשיך עם הקשר הרי זה לא יוביל לכלום. אני כמובן לא אגיד לה שזו הסיבה אבל מרגיש שעשיתי טעות מלכתחילה שניסיתי להכנס לזוגיות עם קטן כי חושש שהיא תדבר על זה עם אחרים כמושא ללעג