רבתי אם החברה הכי טובה שלי ואני לא יודעת מה לעשות עם זה

אנונימי בת 15 | כתבה את השאלה ב-30/04/24 בשעה 09:16

אתמול אני וחברה שלי הכי טובה שם בדוי שי רבנו על משהו שהיא ועוד חברה מאי הגזימו רצח.
רצינו להיפגש אנחנו ועוד בנות שאנחנו קצת בקשר איתם ולא הסתדר איתן אז שי שאלה אותי אם אני רוצה רק הן ואמרתי שאני עייפה ולא בא לי ממש כי זה פחות כיף קצת אנשים ואז מאי כותבת לי בעצבים מה אני מעריצה שלהן ולמה את יכולה לארח רק אם הן באות, מה שממש לא אמרתי היא פשוט לא האמינה לי שלא יכולתי לארח ואז פשוט כתבה טוב ביי.
בסוף כל החבורה החלטנו להיפגש והשלמתי עם שי וכרגע מאי פחות רלוונטית. בזמן האחרון שי זורקת חי מלא הערות בזמן שאנחנו גם עם מאי שממש מעליבות אותי וקשה לי להיות איתה ואני בוכה מה זה מלא. אחרי שהשלמנו דיברתי איתה וסיפרתי לה שאמרתי לחברה אחרת נוי על משהו שהיא העליבה אותי לפני כמה ימים. ואז במקום לשמוע על מה נעלבתי היא אומרת שזה היה בצחוק וזה לא היה והתחילה לצעוק עלי למה אני מרכלת איתה עם נוי ואז אמרתי לה שאני לא מרכלת והרגשצי ממש לבד בימים האחרונים מה שנכון ואז היא פשוט זלזלה בזה ואמרה טוב והלכה.
אני ממש מתלבטת אם לדבר איתה על זה שהיא מעליבה אותי כי אם כן יכול להיות וכנכאה היא תגיד שזה בצחוק ופשוט תתעצבן עלי ותצעק, מצד שני אני יכולה פשוט להגיד סליחה ולהשלים איתה אבל אז זה ימשיך לעד פשוט. שתדעו היא החברה הכי טובה שלי כבר 6 שנים ואני לא יכולה לאבד אותהוהיא גם בן החברות היחידות שלי אז אני יהיה לבד בבית ספר

לדבר איתה על זה

לדבר

פשוט לבקש סליחה ולהמשיך