לפני שהתגייסתי למדתי הנדסאי מכטרוניקה, כדאי לי לצאת לקצונה או להמשיך לקבע כנגד?

Lololol בן 21 | כתב את השאלה ב-23/04/24 בשעה 12:24

שלום ,אני חייל בן 21 , לפני שהתגייסתי למדתי הנדסאי מכטרוניקה , התקבלתי לתפקיד מתכנן ייצור עיבוד שבבי , תפקיד דיי יחודי במערכת הצבאית , בסופו של דבר זה הוא תפקיד אזרחי לכל דבר ומאוד נדיר ודרוש באזרחות .
ראיתי את התנהלות פסי הייצור וחשבתי שאוכל לשפר ולשדרג את המקום, כרגע עובד בצמוד עם המפקד הישיר שלי בניסיונות והצעות חידוש ושידרוג מערכות פנימיות וההתנהלות פנימית של פסי הייצור , השירות דיי משמעותי מבחינת העשייה שלו .
לאור כל אלו , עולה בפניי השאלה , האם כדאי לי ללכת לקצונה ולהשתמש בידע שלי ובניסיון המקצועי שצברתי כדי לשפר תהליכים בעוד מקומות בצהל , לדוגמא לפקד על צוות טכנאים בשטח ולהביא אותם למצוינות , או נגדות ולהתרכז במקצוע שיש לי כרגע בתפקיד שיש לי כרגע ואולי עם אפשרות לעלות לתפקיד מנהלי יותר .

השאלה העיקרית , קצונה של צבא , עם דרגות , משכורת ושאיפה לשפר ולתרום מהידע בכל מקום בו יפקידו אותי , או נגדות ולהתרכז בעיקר בתפקיד שלי או לנהל את המקום או מחלקה מהמקום בו אני משרת כרגע.

האם קצונה תענה לי על הצורך לתת , לשפר ולשדרג את מערכות צהל ? או שעדיף לעבוד על זה מתוך מקום של נגדות ?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"