איך לספר לאמא שלי ששכבתי עם חבר שלי בגיל 14? להתחיל לקחת גלולות?

אנונימית בת 14 | כתבה את השאלה ב-13/04/24 בשעה 19:21

היי,
אני בת 14 כמעט 15 ובחודש האחרון התחלתי לקיים יחסי מין עם חבר שלי.
לידע כללי, השתמשנו בקונדום בכל הפעמים שעשינו את זה, ואנחנו מדברים על הכל ומרגישים מעולה עם זה וזה הרגיש נכון לשתינו.
אחת החברות שסיפרתי לה על זה אמרה לי שכדאי שאלך לגניקולוגית לבדוק שהכל בסדר וחשבתי בעצמי שאולי אצטרך להתחיל לקחת גלולות וללכת לבדיקה, הבעיה היא שאני לא יודעת לעשות את זה באופן עצמאי, וכנראה אצטרך את העזרה של אמא שלי.
היא מסוג האנשים שתנסה לקבל מידע מהסוג הזה ברוגע למרות שהיא כועסת אבל אני מפחדת שהיא ממש תכעס עליי ולא תסמוך עליי יותר, כי היא אמרה לי לבוא ולדבר איתה לפני שאני עושה משהו מיני.
ובתחילת הקשר עם חבר שלי היא אמרה לי לקחת את הזמן ולא למהר.
מה לעשות?