למה כל כך קשה להתפרנס במדינה הזאת? למה המשכורות בארץ כאלו נמוכות?

מרגישה כבר תסכול בת 28 | כתבה את השאלה ב-03/04/24 בשעה 12:38

הי , תקשיבו יש לי משהו שמציק לי ממש!
למה כל כך קשה להתפרנס במדינה הזו?
למה בן אדם צריך לעבוד כל כך קשה בכל מיני עבודות משעממות בשביל משכורת רעב????
איך בן אדם אמור לחיות ממשכורת של 6 או אפילו 7 אלף שקלים בחודש?
המחירים עכשיו בארץ בשמיים!
וגם בכל החברות האלו ובמשרדים הגדולים עדיין משלמים משכורות נמוכות שהן ברמה שבן אדם עובד 8 או אפילו 9 שעות ביום ועדיין רעב ללחם תרתי משמע. והדרישות בכל עבודה הן מפה עד להודעה חדשה. למה צעירים עכשיו צריכים לסבול?
וגם לא קורסים, לא ניסיון, כלום לא עוזר!

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"