זוגיות מייאשת וקשה אבל עדיין יש אהבה וקשה לשחרר, היא מאוד אובססיבית, מה לעשות?

יוסף בן 23 | כתב את השאלה ב-30/03/24 בשעה 15:25

אני והבת זוג שלי 3 שנים ביחד יש אובססיה מאוד קשה מהצד שלה היא כל דבר רבה איתי כל דבר מתווכחת לפעמים מרגיש לי שהיא מחפשת אותי אבל היא טוענת שלא שהיא רק רוצה תשובות אני טיפוס שאוהב להשתחרר מדי פעם אני גבר מאוד נאמן לא ימינה לא שמאלה בחיים לא יבגוד אבל יש לי את הדרך שלי להשתחרר מדי פעם אני רואה פורנו ואני מאמין שלא רק אני כולם רואים ואני באתי אלייה וזה ישמע קצת מצחיק עכשיו כן אבל סיפרתי לה את האמת אמרתי לה שאני רואה פורנו כי רציתי להיות אמיתי איתה והיא אחת שרוצה לשכב יום יום ואם זה לא יום יום אז יום כן יום לא אין דבר כזה כמה ימים לא כי אם זה ככה אז היא ישר חושבת שאני מביא ביד מאחורי הגב שלה או לא יודע מה וזה לא נכון אני גבר שעובד מאוד קשה כדי שיהיה לנו טוב ולא יחסר לנו כלום אני נותן בשבילה לפני שאני חושב עליי נגיד ישבתי איתה בסלון רואים סרט סידרה חייב לחבק אותה גם שהולכים לישון אם לא ישר היא קמה מתחילה הצגות של מה אתה איתי בריב וכו" אין לי כוח לזה מאוד מותש היא משגעת אותי קשה לי מאוד זה גם גורם להבין שאני צריך להיות לבד ילדה מאוד אובססיבית אין חברים אין כלום עבודה בית בית עבודה ואני מכבד אותה בהכל ובאמת שלא מחסיר לה כלום צריך עזרה ממישהו שמנוסה יותר מימני מה לעשות כל תשובה תוכל לעזור לי תודה מראש חברים!

עדכון מיוסף, שואל השאלה 2024-03-30 16:01:41

אתם צריכים להבין שזה כן אובססיה שאם אני יוצא מהבית והיא מתקשרת אליי ואיתי בשיחה בכיס עד שאני חוזר מהעבודה או שאני בשירותים והיא באה לבדוק מה לעשות או שחייב לישון איתה מחובק לפעמים בן אדם רוצה לישון להתפרס לבד במיטה לא מחייב שחייב לחבק ולישון צמודים אבל אצלה זה לא מקובל זה כן אובססיה כי שאני אומר לה שאני לא רוצה יותר זוגיות היא לא מוכנה לשמוע והיא מוכנה לתקן הכל כדי שנשאר ביחד ולי אישית זה כואב כי יש לי אהבה אלייה אבל מצד שני אפילו אני אומר לעצמי אני כולה גבר למה היא צריכה להשפיל את עצמה בשבילי לא מגיע לה אני לא יודע מה לעשות
שמור עדכון