מרגישה שחבר שלי פחות בעניין שלי, הוא עובר תקופה קשה רגשית, זה משהו בקשר שלנו?

שיראל בת 19 | כתבה את השאלה ב-22/03/24 בשעה 17:54

היי אספר בקצרה כמה שאפשר
יש לי חבר כבר שנה חבר ראשון שלי אגב.
בתחילת הקשר תמיד היה שןלח הרבה הודעות, מביא נושאי שיחה, מתלהב יותר מראה אהבה יותר
והיום הוא עונה תשובות קצרות ולא מפתח שיחה
כן שואל מנ קורה ואיך עבר לי היום אבל זה מרגיש מתוך נימוס
אני מוסיפה גם שהוא עובר תקופה מאוד מאוד קשה ריגשית אז אולי זה קשור? אני מנסה להיות בשבילו כל הזמן שואלת איך הוא מרגיש ואונרת לו שנעבור הכל ביחד והוא לא לבד אבל עדיין מרגיש כאילו הוא מרוחק ממני. החיבוקים לא כמו פעם הנשיקות לא כמו פעם השיחות בכלל לא כמו פעם ואני פשוט מתלבטת אם זה משהו בקשר שלנו? או בגלל התקופה שהוא עובר וזה לגיטימי ואני צריכה לקבל את זה?
אנחנו בקשר מרחוק ונפגשים פעם בשבוע לסופש וכשאנחנו ביחד הכל טוב יותר אבל מרחוק פשוט מרגיש לי שהוא לא מעניק לי את מה שאני צריכה מבחינה ריגשית
אני אוהבת אותו מכל הלב שלי אבל לפעמים מרגיש לי שאנחנו בכלל לא זוג ומדברים מהרגל ודי קשה לי שאנחנו ככה. לא רוצה להיפרד ממנו אבל מפחדת שזה מה שאצטרך לעשות בסוף
אשמח לדעתכם