בת 15.10 ויוצאת עם בן 20.4, זוגיות בריאה ונכונה, מה העובדת סוציאלית יכולה לעשות?

אנונימי גיל: 15 | כתב את השאלה ב-06/03/24 בשעה 11:47

אני יודעת שזה נראה רע אבל אם תפעילו קצת הגיון, תבינו שלא רק עוד חודשיים אהיה כשירה מספיק כדי לצאת ללא מגבלת של גיל הפרטנר..... למי שלא יודע, גיל ההסכמה בישראל הוא 16. אני וחבר שלי בזוגיות בריאה, אני עוזרת לו, והוא עוזר לי, כל אדם שקרוב אליי בחיים שלי יודע עליו, ובגלל שהם מכירים אותי ויודעים כמה אני בוגרת, לא אכפת להם מההבדל גילאים.
אני רוצה גם להוסיף שעל פי הקטנות של החוק כל עוד המערכת יחסים בהסכמה ולא באה מתוך ניצול, כאשר ה "קורבן" בין גיל 14 ל16, וה "נאשם" גדול ממנו בפחות מחמש שנים, ה "נאשם" אינו נאשם יותר.
בגלל זה כתבתי את הגיל המדויק שלי ושלו.

אני רוצה לדעת מה אתם מייעצים לי להגיד לעובדת הסוציאלית בלי שהיא תקח אמצעים חוקיים, כי הוא כמו בית שני בשבילי, ובלי לספר עליו, אני אשאיר המון פרטים על חיי העדכניים בצד, וזה לא טוב בשביל הטיפול....

נ.ב: אני לא רוצה לשמוע דברים כמו "אתם צריכים להפרד" או "זה מוזר" כי כבר הסברתי את המצב, פלוס, עצם העובדה שיש יותר מבוגר אחראי אחד אשר מכיר אותי שיודע עליו ולא מדווח אומר משהו עליי כבת אדם.