גרים בחור בצפון ורוצים לעבור לאיזור חיפה, לאן לעבור?

שלמה בן 21 | כתב את השאלה ב-29/02/24 בשעה 11:06

שלום לכולם אני מסיים צבא עוד שבועיים ואני והבת זוג רוצים לעבור לאיזור חיפה אחרי שנחסוך קצת.
אין לנו תוכניות מדויקות ללמה חיפה, אנחנו רוצים לעבוד, לטייל ולבלות ועם הזמן להתחיל ללמוד ולהתפתח
אנחנו מגיעים מחור רציני בצפון שלא קורה שם שום דבר ואין מה להישאר שם
אנחנו רוצים איזור קצת יותר רועש ובעיקר רוצים מקום שיש בו מקומות עבודה כי אצלנו אין כלום
חשבנו על לעבור למרכז אבל החלטנו שלעבור למרכז זה יותר מדיי אנחנו מושבניקים ולא ממש התחברנו לאיזור המרכז
אנחנו מחפשים ערים או ישובים שקרובים לחיפה, זולים ויפים, איזורים שיש שם תחבורה ואנשים טובים
לא שוללים גם לעבור לחיפה עצמה אבל אנחנו רוצים את הדירה המשתלמת ונוכל להתפשר קצת לפה או לפה
אשמח למקומות מומלצים ומשתלמים, ואין טעם להמליץ למקומות באיזור המרכז כי אנחנו רוצים להישאר בצפון
תודה רבה לעונים

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בית, שכנים ושותפים "