בן יחיד רוצה קרבי, איך לשכנע את אמא לחתום?

מלשב בן 18 | כתב את השאלה ב-03/11/23 בשעה 19:18

אהלן חברים.

אני לא הראשון בסיטואציה הזו,
מאד מאד רוצה קרבי כי אני רוצה שירות מאתגר וקשה!
לא צובניק, לא לשבת במשרד...
רוצה לצאת לשטחים, להילחם!
כמו שאתם מבינים אני בן יחיד לאמא חד הורית, כלומר אין אבא.
אני אמור להתגייס עוד חודש...
לא משנה כמה אני מנסה לשכנע את אמא לחתום,
היא לא מסכימה...
אני מנסה להסביר לה שישימו אתי בתפקיד על הפנים, רס"ר או משהו עוד גרוע,
ולחתום יעזור לי לקבל תפקיד טוב ושאהיה מסופק ממנו...
למה משנה כמה אני מנסה היא לא מסכימה...
ובכנות... אני מעדיף כבר להוציא פטור מאשר לבזבז שנתיים ו8 על משהו שאני לא יהיה מסופק ממנו...

אני רוצה בעתיד לעבוד במשטרה ביחידות קרביות, ומנסה להסביר לה שזה יעזור לי. גם לזה היא לא מקשיבה

ללא חתימה, הלוחמה היחידה שאני יכול לעשות זה לוחם הגנה אווירית.. עושים שם טירונות 03 שזה אולי יעזור לי. אבל,
דיברתי עם אנשים משם. כמו שהבנתי, זה שנתיים ו8 של נטו שמירות וטחינה בלי באמת להילחם. תפקיד עורפי.

אשמח לשמוע דעות של אנשים מה אני יכול לעשות, ואם שווה להתגייס בתנאים כאלה?

תודה

מלשב צירף תמונה לשאלתו:

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"